logo
Повернутись

Інтернет провайдер Осещини - ДОМОНЕТ

Компанія «ДОМОНЕТ» здійснює підключення домашнього інтернету та телебачення до приватних та багатоквартирних будинків. Карта нашого покриття в Україні постійно розширюється, у чому ви можете переконатись, подивившись її на сайті. Якщо шукаєте провайдера Осещина, звертайтесь. Ми пропонуємо високошвидкісний інтернет, якісний сервіс та приємні бонуси.


Передові технології – наша перевага

Різні інтернет-провайдери надають послуги в Осещині, але ми готові запропонувати нові технічні рішення. Одним із таких є обладнання Mikrotik. У розпорядження користувачеві  можемо надати SMART-роутер, в тому числі й в оренду. Він налаштований та готовий до роботи.
З додаткових переваг Вам надається доступ до особистого кабінету «Мій ДОМОНЕТ» через сайт та скорочена версія у Telegram боті. Через нього ви зможете:

  • Керувати паролями;
  • Змінювати ім'я мережі;
  • Поповнювати рахунок;
  • Тестувати швидкість з'єднання.

Провайдер для мешканців Осещини забезпечує цілодобову технічну підтримку. Можлива гарантійна заміна модему.

Проводячи підключення інтернету в Осещині, використовуємооптоволоконну технологію PON. Це одна із сучасних технологій зв'язку, яка після першого впровадження пройшла неодноразові вдосконалення. Могутнє обладнання гарантує передачу зі швидкістю від 100 Мбіт до 1 Гбіт (1000 Мбіт/с)


Чому з нами вигідно співпрацювати

Провайдер «ДОМОНЕТ» для абонентів в Осещині та інших міст, що потрапляють до зони покриття, проводить акції. Анонси та поточні пропозиції дізнавайтесь на сайті у розділі "Акції". Прикладом акції, що діє для постійних абонентів, є «Шлях Джедая». Вона полягає в тому, що при безперервному користуванні інтернетом та регулярному внесенні абонентської плати, 20% вартості тарифу провайдер щомісяця повертає на рахунок клієнта.


Якщо у користувачів Інтернету в Осещині виникають локальні проблеми, то для їх усунення виїжджає технік. Його робота будується дотримуючись черги. Якщо трапляється серйозна аварія, що потребує негайного втручання, бригада майстрів вирушає дуже швидко, оскільки технічний ХАБ розташований у м. Вишгороді. 

«ДОМОНЕТ» надає додаткові сервіси:

  • Підключення білих IP-адрес (динамічний, статичний);
  • Спеціальні налаштування Wi-Fi-роутера та ін.

Повний перелік послуг мешканці Осещини можуть переглянути на сайті провайдера або уточнити у менеджера.

arrowUp