logo
Повернутись

Перегляд тарифів з 01.01.23

Провайдер переваг ДОМОНЕТ вперше за 5 років здійснює зміну тарифів для поточних тарифів. Зміна тарифів набирає чинності з 01.01.23

Повномасштабне вторгнення змінило життя кожного українця та кожного бізнесу. Розуміючи важливість зв'язку, ми з самого початку продовжували сумлінно виконувати свою роботу, щоб Ви залишались на зв'язку із рідними. Ми відновлювали пошкоджені від воєнних дій кабелі, продовжували надавати технічну підтримку в телефонному режимі без перебоїв та продовжували розвиток PON мережі й модернізацію обладнання на 1 Гбіт/с. Усе це залежало від успіхів ЗСУ, наших бригад та Вашої безмежної підтримки. 

Починаючи з жовтня цього місяця, війна набрала нових обертів - ворог почав руйнувати інфраструктуру, від якої залежить економіка країни. Але не зважаючи на це, ми продовжуємо щодня і понаднормово працювати для наших абонентів. На жаль, фізично не завжди маємо можливості тримати генераторами усі майданчики, але ми розробили чіткий план та замовили системи автономного живлення на кожний майданчик. Ми почали їх вже активно встановлювати й протягом 3-х найближчих місяців зарезервуємо більшість мережі.

Ми відкладали плани з підвищення цін майже на рік. Але зараз це є необхідністю. В свою чергу підкреслюємо, що підвищення  обґрунтовано, в першу чергу,  збільшенням витрат на обслуговування мережі, закупки нового обладнання в валюті та оплату праці майстрам, які 24/7 працюють для надання якісних послуг.  

Зміни стосуються усіх поточних та архівних тарифів.

Не дивлячись навіть на збільшення, вартість тарифів ДОМОНЕТ залишається на рівні, та навіть нижчою за деяких Провайдерів, порівнюючи пакети з аналогічним наповненням.

Хотілось би підкреслити, що програма лояльності ДОМОНЕТ  прив’язана у відсотковому співвідношенні до вартості тарифу і для абонентів, які вчасно оплачують послуги, бонус буде нараховуватись теж збільшений, тим самим в невеликій мірі компенсувати зміни в тарифі.

Згідно п.8.9. Діючого договору-оферти між абонентами та Провайдером https://domonet.ua/ua/contract, Провайдер має право в односторонньому порядку може змінювати тарифи на надавану Послугу з попереднім повідомленням Абонента через WEB-сайт Провайдера або електронну пошту не менш ніж за 10 (десять) днів до дати набрання змінами чинності.

Просимо вважати датою повідомлення 09.12.2022, та 01.01.2023 як дату набрання змінами чинності. Поточні абоненти будуть переведені на нові тарифи автоматично, відповідні зміни з'являться в особистому кабінеті раніше, для коректного прогнозування оплати за наступний період.

Для нас є пріоритетом, залишатись конкурентоспроможним, якісним та надійним Провайдером для Вашої оселі. Сподіваємось на Ваше розуміння та підтримку. 

Всім ворогам на зло, не здамося! 

Слава Україні!  

arrowUp